Det vil jeg i januar

Hjemmelavede julegave

Ved Jule 2014 blev det kun til en enkelt hjemmelavet julegave. Det var til lille Kornelius. Han var så heldig at få en flyvemaskine. Jeg har efterfølgende fået af vide at den var et stort hit. Jeg har tidligere hæklet en flyvemaskine efter samme opskrift, som skulle ligne Speedy fra Disney filmen “flyvemaskiner”.

Opskriften er en jeg har købt hos en pige i Norge, som vist efterfølgende har lukket sin webshop. Den er hæklet i garn jeg fandt i kurven, så er er vist en god blanding af diverse bomuldsgarn.

IMG_0768

 

//Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det vil jeg i januar