julen er ovre..

Det vil jeg i januar

046_SEJ_5347_MarieTroels
2014 er slut, og det var et dejligt år for mig. 2014 var det år vi sådan kom rigtigt på plads i vores nye hus, det var også det år hvor jeg blev gift med min kæreste. Jeg håber selvfølgelig at 2015 vil blive lige så godt, måske ikke lige med bryllup igen, men der skal nok komme en masse andre gode ting. Derfor har jeg besluttet at lave et indlæg hver måned med et lige nytårsfortsæt for hver måned. Planen er at listen skal være små ting det gør hverdagen lidt bedre og gør mig glad.

1. Besøge min veninde og hendes lille ny fødte datter, som fik tæppet, jeg har vist i et tidligere indlæg, før jul.

2. Færdiggøre nogle af mine projekter, som bare ligger i min hæklekurv.

3. Gå en lang tur i skoven omkring byen jeg bor i.

4. Besøge min store søster og hendes børn på 5 måneder og 3,5 år.

5. bruge tid på at blive rigtig god til at hakke/tunesisk hækling.

//Marie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

julen er ovre..